Adventist Online

Constance's Discussions

Discussions Replied To (57) Replies Latest Activity

"Sya akan doakan saudari Chrytine agar segalanya dpt diharungi dgn kesabaran yang kuk…"

Constance replied Aug 4, 2009 to PERKAHWINAN CAMPUR...

10 Apr 20, 2014
Reply by Priscilla

"hmmm...sgt mencabar jgk la kan kehidupan sebegitu..Memang kena kuatkan IMAN dan kesa…"

Constance replied Aug 4, 2009 to PERKAHWINAN CAMPUR...

10 Apr 20, 2014
Reply by Priscilla

"maksudnya,perlukah kita membawa BIBLE ke sana ke mari atau setiap famili member di r…"

Constance replied Aug 3, 2009 to Firman Tuhan..

15 Nov 5, 2009
Reply by E.M.A

"Kita cuba yang terbaik utk menyediakan diri bagi Hari Kedatangan Yesus Yang Ke2 Kali…"

Constance replied Aug 3, 2009 to THE END OF THE WORLD...!!!!!

10 Aug 3, 2009
Reply by Constance

"Kalu mcm tu kan...bila suda bkn kristian couple kita,mcm mana kita nak menguatkan IM…"

Constance replied Aug 3, 2009 to PERKAHWINAN CAMPUR...

10 Apr 20, 2014
Reply by Priscilla

"dengar mcm mo pi konsert sj kan ha ha...ada drum,gitar electric sumer skali set tu..…"

Constance replied Aug 3, 2009 to MUSIC?????

21 Jun 19, 2010
Reply by Mary

"BUlehla jgk tp biarla jgn keterlaluan irama musicnya hingga lari suda yang ti-un ori…"

Constance replied Aug 2, 2009 to MUSIC?????

21 Jun 19, 2010
Reply by Mary

"kalo ikutkan hati mmg sya xpenah mau ambil ubat2 ni bila jatuh sakit...ha ha..mgkn s…"

Constance replied Aug 2, 2009 to FLU??

43 Aug 13, 2009
Reply by Mark Brian

"Sya pya pdptla...bila c pulis tanya kan..kita ckp sj tiada d rumah kita..kita bg ms…"

Constance replied Aug 2, 2009 to Sahabat....!

29 Aug 4, 2009
Reply by charldi lauren

"yup,xsumer is 1st impression is -ve..terplg ngan experience msg2 tu..mgkn lain2 urag…"

Constance replied Aug 2, 2009 to Sahabat....!

29 Aug 4, 2009
Reply by charldi lauren

RSS

Site Sponsors

 

Adventist Single?
Meet other Single
Adventists here:
Join Free


USA members:

Support AO by
using this link:
Amazon.com

 

© 2019   Created by Clark P.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service