Adventist Online

How to fight FLU?

Views: 142

Replies to This Discussion

ya...kita berusaha jaga kesihatan kita,,kenapa kita masi juga sakit kan? boleh kah kalo kita sihat tanpa mengambil drug? sebab kalo sa sakit,,saya paling x suka ambil ubat.
knapa kita sakit,sebab kita masih d dunia yang bdosa...nanti pulang SORGA baru tada sakit =)..
kalo ikutkan hati mmg sya xpenah mau ambil ubat2 ni bila jatuh sakit...ha ha..mgkn sbb perempuan so mmg susah mo makan ubat...maklumla perempuan ni mmg byk sakit PUAN nya ha ha...sya cuma akan ambil Vit C or antibiotik sahaja...Panadol/Paracetamol mmg xLAYAN ha ha...THx Chardi ko pya tips2 tu mmg berguna dan setuju abis...MarK,,betul jgk tu atra sbb napa kita asyik jatuh sakit di dunia yang fana ini..kerana bila di Tempat TUHAN segalanya kesusahan TIADA.....Amen..
kalau sakit kecil2 tu sy pn tda suka mkn ubat,mau sembuh dgan sndrinya hehe..tpi klu sait berat tu tpksa mkn lah..huu
doktor bilang mkn ubat..kasi hilang sakit..mana mo ikut?doktor or God? :)
doktor tue mo kasi laku dia punya ubat ubatan ha ha...
ui ikut cakap doktor juga lah .,n sambil2 tu percaya sama God...
mkn obat byk2 pun buleh memudaratkan kesihatan jgk bila suda tua nanti huu..so berhati hati jugak la ok...
makan ubatan yang sudah pass trial :)
hu hu...makan byk obat2 nanti sakit lutut kih kih...obat o obat...
hahahaha. teda2 jak si chris..tapi..sa setuju juga lah.jadi apa kita harus buat kalo x mo mkn ubat ni..lebih2 lahi H1N1?
Yup,prevention is better than cure...

RSS

Site Sponsors

 

Adventist Single?
Meet other Single
Adventists here:
Join Free


USA members:

Support AO by
using this link:
Amazon.com

 

© 2018   Created by Clark P.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service