Adventist Online

Eugen Ungureanu prezentat de Fuego - telefon: 0722.410.597

Fara discutie ca Fuego face parte din prietenii apropiati familiei Ungureanu si asta o demonstreaza invitatia care a fost facuta pentru ca DJ Lili si Eugen Ungureanu sa fie prezenti in emisiunea de la Centrul National Media respectiv la familia favorit. Chiar si de ziua lui Fuego cei doi au participat la eveniment iar Eugen Ungureanu a dedicat sarbatoritului doua din melodiile sale.

Views: 49

Location: Romania

Comment

You need to be a member of Adventist Online to add comments!

Join Adventist Online

Comment by Eugen Ungureanu on February 12, 2009 at 7:16am
Eugen Ungureanu l-a adus pe Fuego la Onesti, intr-o singura zi de sambata, renumitul interpret sustinand doua spectacole, dintre care unul la Casa de Cultura si altul la restaurantul Casa Romaneasca.
Primul dintre spectacole s-a desfasurat in cadrul turneului Colind la poarta raiului, in care sunt cuprinse 30 de orase din Romania. Onestiul a fost inclus in acest turneu la initiativa profesorului si compozitorului Eugen Ungureanu, patron al Casei de Productie Electro Star si de aceasta data impresar al lui Fuego.
Concertul de colinde sustinut de Fuego la Casa de Cultura din Onesti , in fata unei sali pline de spectatori, a fost un spectacol realizat la un nivel artistic deosebit, atat ca fond, cat si ca forma. Unele dintre colinde au fost prezentate in maniera clasica, dar multe dintre ele au fost piese vocal-instrumentale, in care Fuego a fost acompaniat de formatia lui , alcatuita din Cristian Popa (clape), Marius Popescu (chitara) si George Parang (tobe). Toate melodiile au fost cantata live, iar ca genuri muzicale, au predominat baladele si piesele pop. Aproape toate melodiile au fost compuse de Fuego, pe versuri de Grigore Vieru. Unele dintre poeziile scrise de marele poet din Republica Moldova au fost doar recitate de Fuego, care si-a dovedit , cu acest prilej, si veleitati actoricesti. Spectacolul a fost completat de suita de dansuri prezentate de Laura si Laurentiu Bogorodea , frati gemeni, care au facut parte din echipa lui Fuego si care il vor insoti pe parcursul intregului turneu. In total , echipa lui Fuego numara 10 oameni, printre care si cei care s-au ocupat de partea tehnica. Scena Casei de Cultura a fost bogat decorate, iar sunetele de clopote au fost frecvent auzite , pe parcursul concertului. Pentru ca eu am terminat si institutul de Teatru, am facut si regia acestui spectacol, pe care tot eu l-am conceput, ne-a precizat Fuego.
Turneul efectuat de Fuego prin tara se va termina in apropierea Anului Nou, la Timisoara, dupa periplul prin Moldova si Ardeal. Un turneu de acest gen , presupune foarte mult efort, stres si oboseala, dar toate aceste sunt diminuate de satisfactia noastra ca putem sa cantam pentru oameni,ne-a spus Fuego, Paul Surugiu , pe numele lui real. Cam aceleasi precizari ne-a facut si Eugen Ungureanu, impresarul lui Fuego si organizatoral spectacolului de la Onesti. L-am rugat deasemenea pe Fuego sa faca o declaratie pentru ziarul nostru si el ne-a spus: Cu Eugen Ungureanu si familia lui ma cunosc de vreo 15 ani de zile. El este un bun organizator, iar ca impresar, de fiecare data s-a tinut de cuvant si a realizat tot ce a promis. In plus, e unul dintre putinii organizatori care platesc inainte, si nu dupa spectacol, asa cum se procedeaza de obicei.
In cadrul concertului, Eugen Ungureanu i-a facut si o surpriza lui Fuego, oferindu-i o placheta din partea lui Grigore Vieru si a Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova.
La Onesti, Fuego a fost primit cu multa caldura, iar interpretul vine frecvent in zona. Anul acesta, el a fost la Festivalul Verii, din Onesti, chiar de ziua lui, iar in luna mai a concertat in comuna Casin. Am venit cu mare drag si acum, pentru ca Onestiul este un oras primitor, iar eu am aici, pe lânga Eugen Ungureanu, un numar mare de prieteni.
Printre prietenii la care facea referire Fuego se numara si Nelu Butucaru, patronul lantului de restaurante Union si al restaurantului Casa Romaneasca, iar el a organizat si o petrecere in cinstea indragitului interpret, dupa concertul de la Casa de Cultura. Petrecerea a avut loc la acest restaurant, iar spectacolul a fost deschis de Eugen Ungureanu, care a interpretat trei piese de pe recentul sau album. A urmat recitalul lui Fuego, in mai multe reprize, incepând cu piesele pop. Repertoriul a fost diversificat, trecandu-se la muzica populara, de joc si de petrecere. Desi originar din Ardeal, de la Turda langa Cluj, el a cantat melodii moldovenesti, pe care le-a interpretat atat de bine, incat onestenii au trecut la dans, pe horele s

Site Sponsors

 

Adventist Single?
Meet other Single
Adventists here:
Join Free


USA members:

Support AO by
using this link:
Amazon.com

 

© 2020   Created by Clark P.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service